Lokaler -på -restaurant -terrassen -i -Friheden _03

Tradition og fornyelse i historiske rammer

Om køkkenet
Restaurant Terrassens faste personale består af et erfarent team. Vores kokke arbejder med det fine køkken, men er heller ikke bange for at give en god ordinær madoplevelse, for filosofien i køkkenet er: "Ærlig mad tilberedt af årstidens friske råvarer!"

Restaurant Terrassen kan i sig selv eller i kombination med Hermans danne rammen om Deres arrangementer. Derudover leverer vi mad ud af huset til såvel firmaer som private arrangementer.

Om restaurantens lokaler
Restauranten kan rumme op til 250 siddende gæster. Ved stående receptionsbuffeter op til 385 gæster. I forbindelse med restauranten ligger den nye, smukke kultursal Hermans.

Bestil til en festlig lejlighed!
Kontakt Restaurant Terrassen på telefon 86 14 29 00 for et tilbud på Deres arrangement - vi hjælper gerne med sammensætningen.

Afbestilling
Almindelige betingelser for reservation, afvikling og afbestilling af selskaber og arrangementer i Tivoli Friheden A/S herunder Restaurant Terrassen og Hermans er i følge Horestas afbestillingsregler.

Book online
86 14 29 00

Restaurant Terrassen
Skovbrynet 5
8000 Århus C

Uden for Tivoli Frihedens sæson er der fri adgang til Restaurant Terrassen

Pyntet -og -til -fest -på -restaurant -terrassen tree tree
 

Praktisk

Aften -stemning -på -restaurant -terrassen -i -friheden

Åbent hele året for selskaber. A la carte serveres i sommerperioden - ring og hør nærmere.

I Tivoli Frihedens åbningsperiode ved Hovedindgangen.
Udenfor Tivoli Frihedens åbningsperiode ved Restaurant Terrassens egen Indgang ved Skovbrynet.

Restauranten: Kan rumme op til 250 siddende gæster. Ved stående receptionsbuffeter op til 385 gæster.Risings Have:
Som en elegant velkomst til Restaurant Terrassen findes den hyggelige Risings Have omkranset af bøgehække og smukke blomster.

I sommerperioden på de lune dage serveres kolde drikke, frokost- og a la carte-menuer i Risings Have.

Der kan sidde op til 50 personer i Risings Have.

Lokaler

Restaurant Terrassen er restaureret med respekt for den fredede op­rinde­lige arki­tektur. De stemningsfyldte lokaler fra 1904 danner en smuk og elegant ramme for Deres arrangementer.

Vinduesfacaden med de ori­­­­gi­nale mundblæste ruder og kry­stal­lyse­kronerne, spejlvæggene, træ­­skærerarbejdet og kunsten dan­ner atmos­færen og fremstår elegant, lys og stemnings­fuld.

Kig næmere på de originale ruder - flere steder kan man se kærligheds-graveringer fra tidligere tider.

Restauranten kan rumme op til 250 siddende gæster. Ved stående receptionsbuffeter op til 385 gæster.

Bordopstillinger kan være lige fra langborde til rundborde og E-borde.

Restaurant Terrassens AV-udstyr
I forbindelse med foredrag, præsentationer, salgsmøder o.lign. er følgende anlæg mulige at opstille i Restaurant Terrassen:

• Højttalere
• Videoprojektor
• CD-afspiller, Minidisk
• Internetopkobling
• Overheadprojektor
• Lysanlæg efter behov

Ved andre behov er vi gerne behjælpelige med indlejning.

Historien

Åbning -af -Restaurant -Terrassen -i -1904

Historien om Restaurant Terrassen

Restaurant Terrassen er restaureret med respekt for den fredede, oprindelige arkitektur tegnet af arkitekt S.F. Kühnel, der også slog stregerne til brandstationen i Ny Munkegade og bygningen Mejlborg.

Vinduesfacaden med de originale, mundblæste ruder og krystallysekronerne, spejlvæggene, træskærerarbejdet og kunsten danner den stilfulde atmosfære og fremstår elegant, lys og stemningsfuld.

Kigger man nærmere på de originale ruder kan man flere steder se kærligheds-graveringer fra tidligere tider.

Lige siden den smukke gamle træpavillion Restaurant Terrassen slog dørerne op 31. juli 1904, har det været stedet, hvor man "tog ud". Dengang lå Havreballeskoven, i dag Friheden, ude på landet og familierne tog turen fra Århus by i hestevogn.

Man indtog en "større frokost" for 75 øre, og traktørstedets restauratør, Hans Rising, stillede snapseflasken på bordet for 10 øre pr. mand! Man kunne endvidere købe kogende vand til kaffen og leje service til den medbragte mad.

I 1927 fik restauranten tilbygget en sal til store arrangementer. År senere blev salen omdannet til teatersal, og idag bygges den nye, smukke kultursal Hermans på denne placering.

 
Top Attraktioner