Den klassiske 3-retters menu
Appetizer
Saltede mandler og hjemmelavede chips
Forret
Let pocheret sæson fisk med karamelliseret kærnemælkscreme, marineret agurk, saltede hasselnødder og purløgsolie
Serveret med friskbagt brød og pisket smør
Hovedret
Dansk rosastegt kalvefilet glaseret med kraftig peberglace, marineret sommergrønt, friterede jordskokker og brændt blomkålspure
Serveret med små kartofler i olivenolie og urter
Dessert
Cremet chokolade med friske bær, hindbærcoulis, chokolade crumble og sorbet
2 retter 318,-3 retter 378,-
ALT OPTAGET
Den veganske 3-retters menu
Grillet skiver af squash, trøffel aioli, saltristet græskarkerner, marineret agurk og karse
'No Beef' med spæde gulerødder, marineret sommergrønt, sprøde jordskokker og kraftig peberglace
Sorbet med sprød crumble og friske bær
BOOK