Sæsonens 3-retters menu Periode: 28. juni - 3. august
Forret
Kalvecarpaccio serveret med Timut peber-mayonnaise toppet med sæsonens sylt og frisk frisée-salat samt sprød Arla Unika ost (Hertil friskbagt brød og pisket smør)
Hovedret
Stegt torsk på sauté af grønne bønner serveret med skummende hummersauce og frisk bronzefennikel
(Hertil kartofler med urter og smør)
Dessert
Jordbærmazarin serveret med vaniljecreme og sprød mørdejscrumble samt is fra Voel Mejeri
Sæsonens 3-retters menu Periode: 28. juni - 3. august
Forret
Kalvecarpaccio serveret med Timut peber-mayonnaise toppet med sæsonens sylt og frisk frisée-salat samt sprød Arla Unika ost (Hertil friskbagt brød og pisket smør)
Hovedret
Stegt torsk på sauté af grønne bønner serveret med skummende hummersauce og frisk bronzefennikel
(Hertil kartofler med urter og smør)
Dessert
Jordbærmazarin serveret med vaniljecreme og sprød mørdejscrumble samt is fra Voel Mejeri