Nyd en lækker 3 retters menu før ”Carpenters”
Serveres fra kl. 17.00
på Restaurant Terrassen
MENU
AppetizerKammusling med blomkål og hasselnød
…
ForretRødbederimmet laks med syrlig æble, beder og urtemayo
HovedretDansk oksefilet med græskarpuré, saltbagt selleri, ribs og trøffelsauce
Mulighed for at tilkøbe dessert på dagen.
Pr. person3 retter 278,-
BOOK
Lækker a la carte menu på Restaurant Terrassen
Serveres fra kl. 16.00 – 20.00
Terrassens 5 anretninger (Mindst 2 personer)
Røget laks, stegt selleri, skiver af dansk kalvefilet, balsamicostegt and, Arla Unika ost serveret med friskbagt brød og sprød vintersalat
220,-
Salat af røget laks med hjertesalat, hasselnødder og citron coulis
109,-
Grov vintersalat med syltede løg, saltede mandler og variation af rødder
Bøf af dansk kalvefilet med sauce lavet på kalvehale.Serveres med puré af selleri, marineret grønkål, røget kartoffel og syltede tranebær
229,-
Sprængt andebryst med fyldig balsamicosauce. Serveres med puré af selleri, marineret grønkål, røget kartoffel og syltede tranebær
209,-
Terrassens burger med dansk kalvefilet, trøffel aioli, marineret tomat og frisk vintersalat.Serveres med sprøde fritter og aioli
159,-
TIL DEN SØDE TAND
Chokoladebrownie med rom-syltet ananas, vaniljeis og juleknas
79,-
Terrassens Ris a la mande med hvid chokolade og kirsebær
TIL DE SMÅ
Terrassens burger med hakket oksekød, salat, tomat og sprøde fritter
Marineret kyllingespyd med grønt og sprøde fritter
Vaniljeis med chokoladesauce, bær og knas
39,-