Forret
Lakse Tartar med karsemayo, brændt rug, purløgsolie og vinter salater
Hovedret
Dansk kalvefilet med pommes anna, svampe-trøffel timbale, portsvins sauce og Havtorn
2 retter 298,-
Mulighed for at tilkøbe dessert på dagen
BOOK
Den klassiske 3-retters menu
(alle fredage)
Rillette af lys fisk – syltet løg – grøn aioli – ristede hasselnødder – karse
Rosastegt kalvefilet – trøffel sauce – sæson grønt – brøndkarse
Serveret med små kartofler vendt i masser af urter
Dessert
Chokoladekage – sommerbær – sorbet – brændt hvid chokolade
2 retter 299,-
3 retter 349,-
Sæsonens 3-retters menu
Syltede hvide asparges - smørcreme - håndpillede rejer - mandler
Mørbrad af gris i urter – salviesauce - variation af gulerod - ærteskud
Rabarber consommé - sorbet - jordbær - marengs
2 retter 319,-
3 retter 369,-
Vegetar-vegansk menu
Grillet squash, saltede mandler, romesco-creme, mayo og urtesalat
Saltbagt selleri med syrlig rødbedesauce, sæsonens grønt og brøndkarse
Serveres med små kartofler vendt i masser af urter
Hindbærsortbet med mandelcrumble og skovsyre
UDSOLGT
Carpaccio - trøffel – Arla unika - dehydrerede oliven
Stegt torsk - hollandaise - grønne asparges - syltede rødløgsskaller
Jordbær - jordbær - jordbær
Marineret laks - ponzu - radisecrudite - spæde asiatiske urter
Grillet grisefilet - fyldt sauce - portobello - havtorn
Lemoncurd - friske hindbær - marengs - is
Pocheret sæson fisk - cremet blomkål - håndpillede rejer - urteolie
Grillet kylling - majspure - brændt porre - sprødt skind
Cheesecake - blåbær - karamel - skovsyre