Den klassiske 3-retters menu
(alle fredage)
Forret
Rillette af lys fisk – syltet løg – grøn aioli – ristede hasselnødder – karse
Hovedret
Rosastegt kalvefilet – trøffel sauce – sæson grønt – brøndkarse
Serveret med små kartofler vendt i masser af urter
Dessert
Chokoladekage – sommerbær – sorbet – brændt hvid chokolade
2 retter 299,-
3 retter 349,-
UDSOLGT
Sæsonens 3-retters menu
Carpaccio - trøffel – Arla unika - dehydrerede oliven
Stegt torsk - hollandaise - grønne asparges - syltede rødløgsskaller
Jordbær - jordbær - jordbær
2 retter 319,-
3 retter 369,-
Vegetar-vegansk menu
Grillet squash, saltede mandler, romesco-creme, mayo og urtesalat
Saltbagt selleri med syrlig rødbedesauce, sæsonens grønt og brøndkarse
Serveres med små kartofler vendt i masser af urter
Hindbærsortbet med mandelcrumble og skovsyre
BOOK
Marineret laks - ponzu - radisecrudite - spæde asiatiske urter
Grillet grisefilet - fyldt sauce - portobello - havtorn
Lemoncurd - friske hindbær - marengs - is
Pocheret sæson fisk - cremet blomkål - håndpillede rejer - urteolie
Grillet kylling - majspure - brændt porre - sprødt skind
Cheesecake - blåbær - karamel - skovsyre
Skovpavillonen:
”Byens Bedste tilbud”
Bøf af dansk hakkekød med aioli, sprød bacon, parmesan, marineret tomat, syltede rødløg. Serveres med stegte kartofler og aioli
eller
Frisk ravioli med ricotta og spinat, flødesauce, grillede peberfrugter, pinjekerner og revet havgus
Inkl. en stor fadøl eller et glas vin
218,-
Restaurant Terrassen:
Serveret med små kartofler vendt i krydderurter
BESTIL