Den klassiske 3-retters menu
(alle fredage)
Forret
Skiver af koldrøget laks – syltede løg – rygeost creme – ristede hasselnødder – karse
Hovedret
Dansk kalvefilet – trøffelsauce – sæson grønt – marinerede urter
Serveret med små kartofler vendt i urter
Dessert
Blåbær cheesecake – friske bær – is – brændt hvid chokolade
2 retter 289,-
3 retter 329,-
Sæsonens 3-retters menu
Ising – agurk – dild-olie – hytteost – rugbrød
Dansk kyllingebryst – frikassésauce – sprøde forårsurter – brøndkarse
Rabarber-consommé – is – marengs – urter
2 retter 319,-
3 retter 359,-
BOOK
Vegetarisk og vegansk menu
Der vil på alle dage være mulighed for at bestille en vegetarisk og vegansk (2-3 retters) menu.
Hvide asparges – rejer – dild-olie – kærnemælk
Stegt torsk – estragoncreme – ærter – spæde urter
Mille feuile – sommerbær – hvid chokolade – citron
5 retters dele menu serveres i denne periode
Prøv vores delemad serveret ved bordet
5 anretninger med friskbagt brød
Røget laks, marinerede krebs, farvede tomater, dansk kalv og sommergrønt
Chokoladebrownie med bær
339,-
(min. 2 pers.)
Tatar af dansk kalv – marineret agurk – kapers – syltede sennepskorn – karse
Dansk kylling – salvie – lufttørret skinke – majs – hønsesky
Citrontærte – marengs – hindbær – mandler
Limemarineret torsk – farvede tomater – syltede sennepskorn – sprøde urter
Langtidsstegt dansk gris – stegte svampe – søde majs – æblecidersauce
Cheese cake – hindbær – sorbet – honning
Carpaccio af okse – purløgsmayo – sprød havgus – sennepsurt
Grillet gris – estragon sauce – pocheret springløg – brøndkarse
Friske bær – hvid chokolade – is – mynte